top of page
1. Handelsvoorwaarden

De volgende handelsvoorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten tussen jou en Sophie (hierna “Sopheats”, “de e-shop” of “we/wij”). Door het plaatsen van een bestelling ga je uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden.

Sophie van Sopheats doet haar uiterste best om de algemene voorwaarden duidelijk en in bevattelijke bewoordingen te omschrijven. Gelieve de algemene voorwaarden zorgvuldig door te nemen alvorens je een bestelling plaatst.

Sophie van Sopheats behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden op ieder moment en zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Deze wijziging geldt enkel voor de toekomst en heeft geen invloed op reeds geplaatste bestellingen. Wij raden je aan de algemene voorwaarden regelmatig te consulteren zodat je op de hoogte blijft van de toepasselijke bepalingen.

1.1 BEDRIJFSGEGEVENS

Sopheats

Grootheide 50, 2880 Bornem

Btw-nummer/Ondernemingsnummer: BE 0699 743 944
Vertegenwoordigd door: Sophie Van de Veken 
E-mail: sophie_van_de_veken@hotmail.com 

1.2 NAUWKEURIGHEID VAN GEGEVENS

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat de informatie op deze website op ieder moment volledig, nauwkeurig en actueel is. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat de informatie op onjuist, onvolledig of verouderd is. Sophie van Sopheats  kan geen garantie bieden wat betreft volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van enige informatie op deze website.

1.3 PRIJZEN

Alle prijzen op de Webshop zijn weergegeven in euro. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Verzendingskosten zijn niet van toepassing aangezien producten gedownload worden. 

1.4 GARANTIE

Wij garanderen dat onze goederen conform zijn aan uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u ervan mag hebben rekening houdende met de specificaties van het product. Wij garanderen u natuurlijk ook dat onze goederen voldoen aan alle op het ogenblik van uw bestelling bestaande wetten. Bij gebreken aan het product, garanderen wij u dat dit binnen de maand een aanpassing doen om dit volledig te maken. 
 

1.5 STAAT VAN DE GOEDEREN

Alle artikels die te koop aangeboden worden in de webshop zijn online te downloaden. Alle producten van de webshop zijn geïllustreerd met foto’s en voorzien van een duidelijke uitleg (naam recept, ingrediënten, bereidingswijze, eventuele tips, ...). De afbeeldingen die we gebruiken zijn een waarheidsgetrouwe weergave van het aangeboden product. Indien we ons overduidelijk vergist hebben, zijn we niet verplicht de afbeelding aan te passen. 

1.6 WAARHEIDSGETROUWE KLEUREN

We doen ons uiterste best om de kleuren van elk artikel waarheidsgetrouw weer te geven in de webshop. Hou er echter rekening mee dat de kleuren op de foto’s licht kunnen afwijken van de echte kleuren (afhankelijk van o.a. beeldscherm, lichtsterkte …). Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je twijfelt.

1.7 AANBOD VAN GOEDEREN EN VRIJE KEUZE VAN BESTELLING

De presentatie van onze producten in de webshop is slechts een vrijblijvende uitnodiging om bij ons goederen te bestellen. Met het versturen van de bestelling ga je een bindende offerte aan voor het sluiten van een koopcontract.
De offerte wordt door ons aanvaard doordat wij de goederen ter beschikking stellen om te downloaden. 
Sopheats verkoopt geen voedingsmiddelen, enkel recepten of voedingsinformatie. 

1.8 BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.
Sophie van Sopheats levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Sophie van Sopheats de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.


Wij kunnen evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u ons contacteren.
De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Sophie van Sopheats geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.


Wij kunnen in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.
De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.
Sophie van Sopheats verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

2. Bestelling en betaling
2.1 BESTELLING EN OVEREENKOMST

Na bestelling en betaling van een product in de webshop, wordt meteen nadien aangeboden om je product te downloaden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw gewenst product aan te kopen. Indien u nadien merkt dat dit niet het gewenste product is, wordt een terugbetaling niet gedaan.
We raden je aan voorafgaand contact met ons op te nemen in geval van vragen of twijfels om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen. We gaan ervan uit dat (indien nodig) je jouw gegevens naar waarheid doorgeeft bij het registreren en het plaatsen van een bestelling. Foutieve of onvolledige informatie kan immers een vlotte orderverwerking en levering in het gedrang brengen. Daarnaast is het ook de verantwoordelijkheid van jou als klant om je wachtwoord vertrouwelijk te houden (indien nodig) om misbruik te voorkomen.

2.3 BETAALMOGELIJKHEDEN

De webshop voorziet betalingen via bancontact. Na betaling ben je in de mogelijkheid om je aangekocht product meteen te downloaden. 
 

2.4 VEILIG ONLINE BETALEN

Online betalen in de webshop gebeurt door middel van een beveiligde transactie in samenwerking met onze partner Mollie. Je betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en nooit vrijgegeven aan andere partijen.

2.5 PRIJSAANDUIDING

Sophie van Sopheats engageert zich om in de e-shop te allen tijde correcte prijzen weer te geven voor de te koop aangeboden artikelen. In het uitzonderlijke geval dat er abusievelijk niet-correcte prijzen worden geafficheerd, hetzij als gevolg van een technisch probleem hetzij door een menselijke fout, geldt steeds het zogenaamde ‘criterium van de goede trouw van de consument’.

3. Levering
3.1 LEVERINGSMOGELIJKHEDEN

Wij werken enkel met online downloads. Van zodra de betaling voltooid is, wordt u meteen doorverwezen naar een pagina waar u het aangekochte product kan downloaden. 

3.4 VOORRADEN

De aangeboden producten zijn altijd voorradig tenzij de vermelding dat aankopen slechts kan tot een bepaalde datum. 

4. Retour
4.1 VERZAKINGSRECHT

NVT

Enkel online downloads. 

4.2 RETOURVOORWAARDEN

NVT

Enkel online downloads.

4.3 RETOURVOORWAARDEN

NVT

Enkel online downloads. 

5. Klantenreacties en aanvullende ondersteuning

Indien je de bovenstaande informatie niet begrijpt of als je opmerkingen of suggesties hebt over een bestelling of over de webshop in het algemeen, dan horen wij dat graag van jou. Neem gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail op sophie_van_de_veken@hotmail.com
We helpen je met plezier verder, binnen de werkdag mag je van ons een persoonlijk antwoord verwachten.

6 Copyright

De inhoud van de website www.dietiste-sophievandeveken.com is eigendom van Sophie Van de Veken. Hieronder wordt verstaan: teksten, grafieken, foto’s, afbeeldingen, bewegende beelden, geluiden, illustraties en software. Deze inhoud is auteursrechtelijk of door andere rechten beschermd. Het is verboden om deze inhoud zonder schriftelijke toestemming van Sophie van Sopheats over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of op enige andere wijze te gebruiken. In geval van overtreding zullen we niet aarzelen juridische stappen te ondernemen. 

bottom of page