top of page
profielfoto website.jpg
Hey!

 

Ik ben Sophie, een 27-jarige diëtiste / diabeteseducator woonachtig te Bornem. Ik ben werkzaam in de gemeente Bornem maar doe ook meer en meer online consultaties. Mijn passie is koken en jou verder helpen naar een gezonde levensstijl! 

Granola Yoghurt
Wat anderen zeggen  

" Eind 2020 startte ik met een traject bij Sophie na jaren van diëten. Ik dacht dat ik aan mijn zoveelste dieet zou beginnen maar dit was anders. Ze leerde mij om geduldig te zijn en weer voedingsmiddelen te eten die ik niet meer at omdat ik dacht dat ik daar dik van werd. Sophie, bedankt om geduld te hebben met mij en bedankt om mij tot hier toe te verlossen van 11,2 kg! "

Monique 

" Zet die weegschaal maar ver weg, zei Sophie altijd. Ik was echt geobsedeerd door mijn gewicht, dagelijks ging ik soms wel 2 keer op de weegschaal staan. Natuurlijk werd ik hier heel ongelukkig van. Sophie leerde mij focussen op andere zaken waardoor die weegschaal voor mij van geen belang meer is. Ik wou natuurlijk wel heel graag gewicht verliezen maar ik merkte dat de weegschaal er steeds een stokje voor stak. Elke keer weer die demotivatie door mijn gewicht te zien. Uiteindelijk na 8 maanden naar Sophie haar advies te luisteren (met de nodige ups en downs) kan ik eindelijk terug in mijn broek van 2 jaar geleden! Ik ben zo gemotiveerd om verder te gaan. "

Pascale 

" Sophie focust niet alleen op wat je eet maar ook hoe je je voelt. Ik dacht altijd dat een diëtiste gewoon zou zeggen wat je moet eten en punt. Sophie heeft ervoor gezorgd dat ik heb ingezien dat wat ik in het dagelijkse leven doe, mij eigenlijk niet gelukkig maakt en een slechte invloed had op mijn eetpatroon. Het voorbije half jaar ben ik zowel van garderobe als van job veranderd en dit voelt echt zo goed! Bedankt voor al het advies en de gesprekken. "

Eline 

bottom of page